misunnelige fotballfans fra hele verden


TyC Sports kunne brasilianeren legge Messis autograf til


Liverpool Drakt, Kjøpe Fotballdrakterinnlegget mottok hundrevis av lage fotballdrakter bestemmer seg for fremtiden

I følge TyC Sports kunne brasilianeren legge Messis autograf til ryggen med en annen tatovering bare noen få timer senere.
Innlegget mottok hundrevis av kommentarer fra misunnelige fotballfans fra hele verden, hvorav de fleste var enige om at Magalhaes er en av de heldigste menneskene i verden.
Merkelig nok, dette er ikke første gang Messi har signert tatoveringer som tilhører hans hengivne, etter å ha lagt en krangel til flere Barca -tilhengere 'kroppslige helligdommer gjennom årene.
liverpool drakt Når sportsminner går, er en tatovering i full størrelse av Messis håndskrevne autograf mer varig enn en selfie - men langt mer smertefull.


fotbollströjor barn Barcelona har gitt Lionel Messi tillatelse til å gå glipp av helgens kamp mot Eibar og ha litt ekstra fri før sommerens Copa America.
kjøpe fotballdrakter Barca avslutter sesongen mot allerede nedrykkede Eibar lørdag uten noe å spille for etter at en seier i de fem siste kampene avsluttet La Liga-tittelhåpene.
- ESPN+ kunngjør flerårig La Liga -rettighetsavtale
Messi, 33, er uten kontrakt i juni, og hvis han ikke forlenger sitt 20 år lange opphold på Camp Nou, vil nederlaget 2-1 hjemme mot Celta Vigo forrige helg ha vært hans siste kamp for klubben.
Imidlertid har president Joan Laporta alltid sagt at han er 'overbevist' om at Messi vil fornye, og kilder har fortalt ESPN at Barca planlegger å tilby ham en toårig avtale med opsjonen i ytterligere et år.
Vilkårene vil også inneholde muligheten for ham til å fullføre karrieren i Major League Soccer før han kommer tilbake til Barca uten kapasitet.
Messi ønsket å forlate i fjor sommer, med Manchester City som ledende kandidat for å signere ham, men klubben nektet å la ham gå.
City og Paris Saint-Germain fortsetter å overvåke spissens situasjon i Barca midt i muligheten for å signere ham gratis i sommer.
Messis forespørsel om overføring kom etter 8-2-nederlaget mot Bayern München forrige sesong, men en stor del av hans ønske om å gå videre var forankret i et fallout med den forrige presidenten, Josep Maria Bartomeu, og hans drift av klubben.
Bartomeu har siden trukket seg og blitt erstattet av Laporta, som var president da Messi først brøt seg inn på Barca -siden og signerte sine første profesjonelle avtaler med klubben.
Laporta har fastholdt at han er optimistisk for at han kan overtale Messi til å bli, mens Messi har sagt at han vil vente til slutten av sesongen før han bestemmer seg for fremtiden.

England Fotballsett
Manchester United Fotbollströja
Brasilien Tröja
barcelona FC drakt
PSG Fotbollströja
Ajax Hemma Fotbollströjor
Nuove Maglie Psg
Kjøp Eintracht Frankfurt Drakt
camiseta de Sevilla
Barcelona Fotbollströjor
Maglia Manchester United