fotballdrakter

spillere som vil dra nytteStamford Bridge for sitt sides PremierBillige Fotballdrakter

den tidligere paris fotballdrakter til lag under den nye manageren


Thomas Tuchel skal gjennomføre en dramatisk formendring i kveld når han tar ansvaret for sin første kamp som Chelsea -manager. Den tidligere Paris Saint-Germain-sjefen vil være i utgravningen på Stamford Bridge for sitt sides Premier League-oppgjør med Wolves i kveld.

Tuchel rykket inn fra Paris i går for å signere Chelsea-kontrakten sin etter å ha blitt dømt fritatt fra Storbritannias 14-dagers karantene-regler etter å ha kvalifisert seg under elitesport billige fotballdrakter.

Tyskeren måtte avgi en negativ test før han begynte på sitt nye eventyr i vest -London, etter at Frank Lampard ble avskjediget mandag.

Han har ikke kastet bort tid på å sette seg fast i den nye stillingen, bare en drøy måned etter at han ble sparket i PSG på julaften.

I kveld vil motstanderne Wolves se etter å påføre Chelsea mer elendighet, og deres 2-1-seier over Blues på Molineux i desember viste seg å være begynnelsen på slutten for Lampard billige fotballdrakter.

Det er et system han har brukt på forskjellige punkter i karrieren, særlig på Borussia Dortmund billige fotballdrakter.

Lampard har hovedsakelig spilt et 4-3-3-system denne sesongen, med små variasjoner inkludert 4-2-3-1.

Han brukte også en back-tre i uavgjort 0-0 i Manchester United, og det er et system som noen medlemmer av troppen er kjent med fra sin tid under Antonio Conte.

Antonio Rudiger er en av flere spillere som vil dra nytte av de friske ideene til Tuchel.

Han hadde jobbet seg tilbake til fordel mot slutten av Lampards periode, men har tilbrakt mesteparten av denne sesongen på sidelinjen.

Tammy Abraham hoppet til forsvareren til midtstopperen i går, etter rapporter om uro mellom Rudiger og Cesar Azpilicueta over de yngre Chelsea-spillerne.

Tuchel var interessert i å signere både Rudiger og Jorginho på lån i fjor som en del av sitt PSG -prosjekt.

Tuchels første økt i Cobham ble antatt å ha vært veldig taktisk i forkant av besøket til Wolves.

Chelsea -direktør Marina Granovskaia har allerede gjort det klart at resultatene må forbedres raskt under den nye manageren.

roma drakt
ronaldo drakt
manchester united trøje
Real Madrid Trikot
liverpool drakt
liverpool tröja
liverpool drakt
fotbollströjor
tottenham matchtröja
napoli trikot
roma drakt