fotballdrakter

skulle legge igjen defensive signeringerKalidou Koulibaly er en av de beste midtstopperne i verdenBillige Fotballdrakter, Fotballdrakt Barn

united ble overbevisende kjøpe fotballdrakter utfordre om ligatittelen


Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær mener Kalidou Koulibaly er en av de beste midtstopperne i verden - og de røde djevlene øker interessen for å styrke forsvaret før 5. oktober, ifølge rapporter.

United ble overbevisende forbedret av Eagles og Victor Lindelof og Harry Maguire kjempet i sentrum av forsvaret.

Det førte til nye oppfordringer til klubben om å forfølge et nytt midtparti før sommerovergangsvinduet stenger om to ukers tid.

Napoli Koulibaly - som Pep Guardiola City har vært i samtaler for de siste månedene - er en spiller som lenge har vært knyttet til de røde djevlene billige fotballdrakter.

Manchester City-ønsket Koulibaly har etablert seg som en førsteklasses midtstopper og Solskjær rangerer ham i toppfeste, blant de aller beste i verden.

Og MEN Sport legger til at United øker sitt ønske om å styrke backlinjen, med Porto-venstreback Alex Telles også et mål etter at Sergio Reguilon kom til Tottenham fotballdrakt barn.

United antas også å være beundrere av RB Leipzigs Dayot Upamecano, selv om et trekk for franskmannen kanskje må vente til sommervinduet i 2021.

Man trodde at de 13 ganger Premier League-mesterne skulle legge igjen defensive signeringer til neste år.

Men tapet mot Palace antas å ha forandret tanken på det forente hierarkiet, sier MEN fussballtrikots günstig.

I stedet er de mer villige til å gjøre avtaler de neste to ukene, og en kilde hevder at det har skjedd en bevegelse i retning av å legge til nye rekrutter bakerst.

Mens Solskjær tidligere United-lagkamerat Gary Neville ba sin gamle klubb om å signere en ny sentralforsvarer før 5. oktober.

Han insisterte på at det er viktig at et nytt ansikt blir lagt til sammen med enten Harry Maguire eller Victor Lindelof hvis United har virkelige ambisjoner om å utfordre om ligatittelen.
messi drakt
spanien trikot
bvb trikots günstig
fussball trikot spanien
inter tröja
real madrid drakt barn
barcelona fodboldtrøje
Sveitsi Paita
liverpool drakt
Jalkapallo pelipaita Brasilia
nueva Nueva Camiseta Portugal