kastet lys over hvilken kompensasjon


Manchester United vil motta har blitt


Manchester United Drakt, Psg Drakt, Fotballdraktermidtstopperen, 24, hadde fotballdrakter design ting å si om birmingham

Axel Tuanzebe ser ut til å være på vei for å signere for Napoli, og de finere detaljene om hva Manchester United vil motta har blitt avslørt.
Midtstopperen, 24, hadde slitt med spilletid mens han var på lån til Aston Villa for tredje gang denne sesongen. Det førte til at Manchester United vurderte å kutte terminen. Imidlertid har de kastet bort lite tid på å stille opp Tuanzebes neste trekk.
Serie A-siden Napoli dukket opp som nummer 1-utfordrer for å få forsvareren. En seks måneders låneavtale ble foreslått og Tuanzebes tidligere agent foreslo at avtalen var så godt som fullført.
manchester united drakt Nå har overgangsguruen Fabrizio Romano kastet lys over hvilken kompensasjon United vil motta når avtalen går over streken.
De kan også få utbetalt ytterligere €400k hvis Napoli kvalifiserer seg til neste sesongs Champions League. Napoli ligger for øyeblikket på tredjeplass, fem poeng foran Juventus på femteplass.
psg drakt Ytterligere 200 000 euro kan finne veien til Uniteds kontoer hvis Tuanzebe når et uspesifisert utseendemål.
Romano konkluderte med en bekreftelse på at det ikke er noen mulighet til å kjøpe inn lånet – noe som indikerer at United fortsatt ser en fremtid for Tuanzebe på Old Trafford etter hvert.
fotballdrakter I mellomtiden har Teden Mengi fullført en "viktig" Man Utd-overføring til Birmingham City, og midtstopperen avslørte rollen en telefonsamtale med Tahith Chong spilte.
Mengi, 19, er en av Manchester Uniteds lyseste prospekter i forsvaret. Midtstopperen hadde blitt lånt ut til Derby Count forrige sesong, selv om denne perioden ble begrenset av skade.
Etter å ha imponert tilbake på Old Trafford i Premier League 2 denne sesongen, vil Mengi nå akselerere utviklingen sin etter et lånebytte til Birmingham frem til sesongslutt ble avtalt. Nyheten ble bekreftet av både Birmingham og Man Utds offisielle nettsider.
Mengi vil knytte seg til andre Red Devils-stjerne Tahith Chong på St. Andrews. Kantspilleren er for tiden satt på sidelinjen med en lyskeskade. Men Mengi avslørte at Chong ikke har annet enn gode ting å si om Birmingham.